(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

неділю, 8 травня 2011 р.

Урочиста лінійка до ДНЯ ПЕРЕМОГИ

      6 травня відбулася урочиста лінійка для учнів 3-6-х класів, яку підготували учні 5-Б класу. Гостями свята були ветерани Великої Вітчизняної Війни та ветерани афганських подій.     

   

ДЕНЬ МАТЕРІ
 




8 травня, в Україні День матері
       В другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Не забудьте привітати своїх матерів! 
       1910 року штат Вірджинія (США) вперше визнав День Матері офіційним святом. В Україну це свято прийшло з Канади в 1929 р., але режимом Сталіна було на довгі десятиліття репресоване. Його мали замінити першотравневі демонстрації, обов’язкові портрети «вождей» і «партійні» квіти – червоні гвоздики.

Але День матері дочекався реабілітації. 10 травня 1999 р. Президент України підписав Указ № 489/99 про відзначення Дня матері в другу неділю травня.

 Свято МАТЕРІ у 3-В класі (кл. кер. Савчук О.В.)







Прощання з БУКВАРЕМ

  У  1-В класі  5 травня 2011 року відбулося свято прощання з Букварем. Учні під керівництвом класного керівника Шмакової Наталії Іванівни підготували й виразно розповідали вірші до кожної букви абетки, співали пісні, розігрували сценки про цікаве шкільне життя. 
На свято завітав Букварик (учень 5-А класу Телегуз Андрійко), на честь якого й відбулося свято. Зі словами щирої подяки діти зверталися до Букваря, співали на його честь пісню "Прощавай, Букварику!".  А Букварик познайомив першокласників з підручниками, які будуть їх навчати в 2 класі. В ролі Читанки виступала учениця 8-А класу Безклуба Ольга, а в ролі Рідної мови - Друзь Алла.
Учні 1-В класу брали участь у веселих конкурсах "Збери портфель до школи", "Склади слово з "живої абетки" та ін. Переможці Гаврилюк Анжеліка та Стариченко  Назар отримали призи та аплодисменти гостей свята.
По закінченні свята кожен учень отримав на згадку подарунок - книжки "Веселе свято Букваря" та "Цікаві літні канікули". 






ВІТАЄМО!

Немає коментарів:

Дописати коментар