(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

четвер, 1 жовтня 2009 р.

ПОДІЇ ВЕРЕСНЯ

25 вересня учні школи на чолі з соціальним педагогом Старцевою Ганною Сергіївною взяли участь у ток-шоу "Вживання слабоалкогольних напоїв - залежність чи твій вибір?", організованому Києво-Святошинським районним центром соціальних служб для сім"ї, дsтей та молоді. Ток-шоу відбулося у актовому залі міськради. Найактивнішими були учні 9-А, 9-Б, 8-А класів.

27 вересня учні нашої школи були учасниками міських змаганнях, присвячених Всесвітньому Дню туризму. Керівником групи був вчитель фізичного навчання Берчій Володимир Володимирович.

11 вересня 2009 року учні 4-Б та 4-В класів їздили на екскурсію на Київську кондитерську фабрику ім. Карла Маркса "Рошен". Екскурсію організували класні керівники Гусар Ніна Іванівна та Шмакова Наталія Іванівна. На фабриці четверокласникам показали фільм про історію створення кондитерської фабртки, про сучасне виробництво солодощів та їх широкий асортимент. Потім дітям запропонували екскурсію в цех, де виготовляють улюблені всіми цукерки "Вечірній Київ".Там усі з цікавістю спостерігали за автоматизованим процесом виробництва від самого початку - формування цукерки, до кінця - пакування цукерок в коробки.
Закінчилася найсолодша екскурсія ласуванням торту та солодощів і отриманням кожним відвідувачем фабрики солодких подарунків.

Немає коментарів:

Дописати коментар