(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

понеділок, 22 лютого 2010 р.

ІІ етап (районний) Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України 2009-2010 року"

17 лютого в актовій залі інформаційно-методичного центру пройшов ІІ етап (районний) Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України 2009-2010 року", в якому прийняли участь 14 конкурсантів - переможців І етапу з різних шкіл району. Від нашого навчального закладу були Крупнова Марія та Івасишина Марія. Після жеребкування учасники по черзі розповідали про свої улюблені твори, подавали на оцінку журі свої читацькі щоденники та аккети, відповідали на запитання.
Розповіді всіх учасників були цікавими. Найбільше зворушило те, що ці діти дуже люблять книгу, розуміють її безмежне значення у житті людини.
Крупнова Марія розповіла про один із своїх улюблених творів О. Гріна "Пурпурові вітрила". Вона довела всім присутнім на прикладі головної героїні твору Асоль, що мрії завжди здійснюються, якщо дуже цього захотіти. Марія виборола ІІІ місце у цьому турі конкурсу.
А от друга учениця нашої школи Івасишина Марія розпочала свою розповідь про те, що книга - невичерпне джерело знань, надбане людством протягом багатьох років. Дівчинка розповіла всім присутнім про улюблену книгу Джеймса Баррі "Пітер Пен" і одноголосно була визнана першою в цьому конкурсі.
ЩИРО ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Немає коментарів:

Дописати коментар