(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

середа, 8 вересня 2010 р.

Про нагородження переможців конкурсу соціальних проектів за програмою Intel® «Шлях до успіху»



6 вересня у м. Києві було проведено офіційне нагородження переможців конкурсу есе історій успіху та конкурсу соціальних проектів, що проводилися за програмою Intel® «Шлях до успіху» (www.uspih.iteach.com.ua). Захід проводився в рамках Проекту ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні» (www.ysi.org.ua).
Від імені Проекту щиро вітали учнів нашої школи
1. Кравцову Анастасію,
2. Сайчук Ірину,
3. Прокопову Дарію,
4. Москалюк Аліну,
5. Кириленко Анастасію та їх фасилітатора вчителя інформатики Олексійчук Л.Е.
з перемогою у конкурсі соціальних проектів, що проводився з 01 листопада 2009 р. по 10 червня 2010 р. за освітньою програмою Intel® «Шлях до успіху».
Офіційне нагородження переможців конкурсу відбулося 06 вересня 2010 р. у Представництві ООН в Україні. До участі у церемонії нагородження переможців конкурсу також було запрошено представників від Програми розвитку ООН в Україні, Міністерства освіти і науки, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Проекту ПРООН та компанії Intel.

За два роки, по всій Україні було реалізовано близько 550 учнівських дослідницьких і соціальних проектів для місцевих громад.
«Ми пропонуємо усім озирнутися навколо себе, побачити проблему та знайти шляхи її вирішення»,- з такими словами звернулася до учасників конкурсу Ніна Дементієвська, координатор мережевих спільнот Проекту.


"Я дійсно дуже рада бачити реальні успіхи окремих дітей, груп та цілих громад після закінчення ними тренінгу за програмою Intel «Шлях до успіху». Вони отримали не лише такі важливі вміння як ідентифікація та вирішення проблем у своєму оточенні, маленькому середовищі, а й надбали реальний досвід спільної творчої роботи задля своєї спільноти. У багатьох покращились відносини, і не лише між собою, а й з вчителями та батьками. Якщо таких людей, як ці переможці конкурсу, буде багато, і кожен зробить свій внесок, то разом вони можуть досягнути синергетичного ефекту і змінити життя на краще»,- відзначила Тетяна Нанаєва, директор освітніх та соціальних програм Intel в Україні.

Привітати переможців конкурсів та вручити їм пам’ятні призи завітали також:
Ігор Хохіч, директор департаменту молодіжної політики Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту;
Джованні Моцареллі, координатор програми Волонтери ООН в Україні;
Ірина Депенчук, помічник Програми Волонтерів ООН;
Тетяна Кудіна, спеціаліст з координування проектів Програми розвитку ООН в Україні;
Олена Овчиннікова, помічник Координатора системи ООН та Постійного представника ПРООН в Україні.
Евгенія Петрівська, Національний менеджер Молодіжного проекту

Немає коментарів:

Дописати коментар