(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

неділя, 6 березня 2011 р.

Визначено зміст та форму екзаменів у 9,11 класах


Міністерство освіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів та випускників загальноосвітніх шкіл

Збірники, за якими проводиться державна підсумкова атестація

ІІ. Державна підсумкова атестація у основній школі
Державна підсумкова атестація з української мови
Текст диктанту визначатиметься за "Збірником диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас" (укл. Мацько Л.І., Мацько О.М., Сидоренко О.М. – К.: Освіта, 2011). У збірнику представлено тексти, обсяг яких відповідає вимогам чинної програми з урахуванням того, що державна підсумкова атестація триває довше, ніж звичайна тематична контрольна робота у формі диктанту.
Державна підсумкова атестація з математики проводиться у формі інтегрованої письмової роботи з алгебри та геометрії за навчальним посібником «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В. – К.: Освіта, 2011).

Державна підсумкова атестація з біології проводиться в письмовій формі за збірником «Завдання для державної підсумкової атестації з біології. 9 клас» (авт. Костильов О.В., Андерсон О.А., Закревська В.М. – К.: Освіта, 2011).

Державна підсумкова атестація з географії
проводиться письмово за посібником «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В. – К.: Освіта, 2011).

Державна підсумкова атестація з української літератури в основній школі проводиться у письмовій формі за "Збірником завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас" (авт. Коваленко Л.Т., Михайлова Н.В., Данилейко О.Л. – К.: Освіта, 2011) або усно за білетами.

ІІІ. Державна підсумкова атестація у старшій школі

Державна підсумкова атестація з української мови є обов’язковою і проводиться у формі переказу без творчого завдання за текстом, визначеним Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України за посібником: «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з української мови. 11 клас» (укл. Шелехова Г.Т., Новосьолова В.І., Ярмолюк А.В. – К.: Освіта, 2011) і оголошений по радіо та телебаченню в день проведення атестації.

Державна підсумкова атестація з української літератури в старшій школі проводиться письмово за "Збірником завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 11 клас" (авт. Коваленко Л.Т., Михайлова Н.В., Данилейко О.Л. – К.: Освіта, 2011).

Державна підсумкова атестація з історії України проводитиметься в письмовій формі за «Збірником завдань для державної підсумкової атестації з історії України. 11 клас» (авт. Власов В.С., Кульчицький С.В. – К.: Освіта, 2011).


Більш детальна інформація на сайті Освіта.UA - osvita.ua/school/news/14790

Немає коментарів:

Дописати коментар