(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

пʼятниця, 22 січня 2010 р.

Вітаємо 6-В у програмі Intel "Шлях до успіху"!


З 2010 року у нашому навчальному закладі розпочинається впровадження нового навчального курсу за програмою Intel® «Шлях до успіху». Курс І Комп'ютерні технології для місцевої спільноти. Програма Intel® «Шлях до успіху» створена корпорацією Intel у співробітництві з освітніми урядовими організаціями різних країн. Програму схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (Лист щодо присвоєння Грифу Міністерством освіти і науки України від 15.07.09 р. №1.4/18-2821).
Програма Intel® «Шлях до успіху» складається з двох курсів, кожен з яких розраховано на 17 занять по 2 години кожне:
І - Комп'ютерні технології для місцевої спільноти
ІІ - Комп'ютерні технології та майбутня професія
Комп'ютерні технології для місцевої спільноти
Курс спрямовано на активне залучення учнів в життя громади – школи, мікрорайону, міста, та пошуку шляхів розвитку місцевої спільноти.
Протягом перших 10 занять учні, працюючи в парах, створюють комп'ютерні роботи присвячені місцевій спільноті. Вони виконують ці завдання в графічному і текстовому редакторі, електронних таблицях, в програмах створення презентацій та Інтернет-браузері. На наступних 6 заняттях учні працюють у групах по 4-5 чоловік над розробкою та виконанням соціальних міні-проектів на одну із запропонованих тем.
Останнє заняття присвячене публічній презентації проектів, на якій присутні представники місцевої громади, вчителі та батьки. Пропонується реалізація розроблених проектів з метою напрацювання життєво-важливих компетентностей та проактивного ставлення до проблем своєї спільноти.
Бажаємо успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар