(2010-2011 навчальний рік)

Школа перша - наша БЕРЕГИНЯ

найрідніша стежка до мети...

пʼятниця, 17 квітня 2009 р.

15.04.09

В НВО пройшов районний семінар вчителів природознавства на тему "Використання активних та інтерактивних технологій навчання на уроках природознавства". Перед учасниками семінару виступили вчителі нашої школи Плахотнюк К.Л., Борткевич В.М., Михащук М.В.

10 квітня 2009 року в 3-В класі з нагоди Всесвітнього Дня книги відбулася тематична виховна година «Книжки читати – все знати». Класний керівник Шмакова Наталія Іванівна розповіла своїм учням про значення книги у житті кожної людини, спонукала до бережного ставлення до джерела знань.
Сидоренко Костя, Дробязко Аня, Циганець Назарко, Гордієнко Катруся та Сидоров Влад приготували пізнавальні повідомлення про те, як книга прийшла до людей. Цікаву сценку про хлопчика Грицька, який не вмів берегти своїх книжок і як вони провчили недбальця, поставили Слюсаренко Таня, Телегуз Андрійко, Кисіль Ліза, Пугачов Максим, Матвійчик Сергійко та Дудука Вова.

Учні класу створили яскраву виставку малюнків, на яких зобразили своїх улюблених персонажів із прочитаних книжок. Кожен учень захищав свій малюнок, розповідав, чим йому подобається казковий герой.

Діти підібрали безліч прислів’їв, приказок та загадок про книжку.
Нікого не залишила байдужим виставка книжок, на якій були представлені різноманітні за тематикою та жанром книги: енциклопедії, збірки казок, прислів’їв та приказок, повісті сучасних дитячих письменників, дитяча поезія.



15 квітня учні 3-В класу відвідали Державний музей книги і друкарства України, який знаходиться на території Києво-Печерської Лаври. Від екскурсовода юні книголюби дізналися безліч цікавих фактів про створення писемності у східних слов’ян, про зародження друкарства в Європі, про видавничу діяльність Івана Федорова.


Немає коментарів:

Дописати коментар